Visie

Stad en ommeland hebben elk hun eigen kwaliteiten. In Amsterdam bezoek je een theatervoorstelling, in Drenthe wandel je lekker in de bossen en in Enschede begin je een IT-startup. Door elke plek te laten doen waar hij goed in is en de plekken goed met elkaar te verbinden wordt het land sterker en aantrekkelijker.
Nieuw schoolgebouw voor Montessori onderwijs in Haagse jaren ‘30 wijk

Architectuur én stedenbouw

Omdat we architectuur en stedenbouw combineren in één bureau overzien we de verschillende krachten die er spelen op een plek. We kunnen goed inschatten wat waarde toevoegt en de leefkwaliteit vergroot: voor de bewoner, de straat, de buurt en de stad.
Een simpele ingreep in de gevel zorgt ervoor dat voorbijgangers betrokken worden bij het museum
Nederland is geen vol land maar een lege stad

Verrassende vanzelfsprekendheid

Onze ontwerpen staan stevig op de grond en kunnen tegen een stootje. Ze volgen de taal van hun omgeving, maar hebben een subtiele eigenheid die verrast. Dat zit hem in de detaillering, het materiaal, de sterke verbinding tussen binnen en buiten en slim en flexibel gebruik van de ruimte.

Kennis zorgt voor kwaliteit

Met tien partners en een team van talentvolle medewerkers hebben we een brede waaier aan kennis en ervaring om elke opgave, hoe complex ook, te vertalen naar een heldere interventie die kwaliteit toevoegt. Van een theater in het centrum van Assen tot de herontwikkeling van een stationsgebied in Hamburg, of een basisschool in Rotterdam.
De showtrap in flexibele school doet tevens dienst als podium. In de toekomst kan het gebouw als kantoor worden herbestemd

Ontwerpen voor de toekomst

We werken voornamelijk aan publieke gebouwen en woningbouwopgaves. Plekken van eeuwige schoonheid waar mensen elkaar ontmoeten, zich ontspannen, zich thuis voelen. De impact van onze ontwerpen op de lange termijn nemen we heel serieus. Zowel wat betreft energiegebruik, onderhoud, exploitatie als flexibiliteit zorgen we dat onze gebouwen en plannen slim in elkaar zitten. Onze ambitie is groot: circulair bouwen is onze volgende stap.
Duurzame dagopvang/woningen voor mensen met een verstandelijke beperking in Apeldoorn.

Realist

We zijn volledig toegewijd aan onze ontwerpen, en nemen ook de verantwoordelijkheid voor de realisatie. Het eindproduct moet net zo ambitieus en mooi zijn als de eerste ideeën die we ter tafel brengen. Een eindproduct dat de investering meer dan waard is.
Studentenpaviljoen op Erasmus Universiteit Rotterdam.

Meer weten over onze expertises?


Bekijk expertises